Recension av Avast antivirus

Avast är ett antivirusprogram som upptäcker, blockerar och tar bort hot från din dator. Programmet fungerar för Windows, Mac, Linux, iOS och Android. Du kan använda dig av Avast antivirus gratis version. Den har gott om funktioner men ger inte komplett säkerhet. Vill du ha det får du uppgradera till en betalversion.

Många tycker att det här är ett av de bästa antivirussystemen som finns men du ska vara beredd på att det kommer att sakta ner din dator. När Avast går igenom datorn så kommer det att påverka hur snabb den är. Det märker du och då kanske du tycker att det är lite jobbigt.

Med Avast kan du skydda din dator såväl som ett Wi-fi-nätverk. Det här är ett bra val för dig som vill ha ett effektivt skydd mot farliga hemsidor, phishing och hackers. Det ska också sägas att Avast är ett antivirusprogram med fina betyg av användare. De toppar ofta listor med möjliga antivirusprogram för dator och laptop.

Besök Avast för mer information.

Recension av Camtasia

Behöver du ett bra program för att redigera dina filmer? Camtasia är ett videoprogram som är enkelt att använda. Det är proffsigt och kan användas för

Läs mer »

WordPress Poll Maker Plugin

Visste du att interaktivt innehåll, som omröstningar och frågesporter, kan öka användarnas engagemang på webbplatser med upp till 70 %? Som webbplatsägare söker du ständigt efter

Läs mer »