Recension av Mozilla Firefox

Mozilla Firefox som också kort och gott kallas för Firefox har varit med ett tag. Det här är en open source browser som är gratis att ladda ner och använda. Den utvecklas av Mozilla Foundation som ingår under Mozilla Corporation.

Många menar att det här är en av de bästa webbläsare som finns just nu. Den är enkel att använda och det går att justera en hel del för att få den att passa dig bra. Browsern ger ett gott stöd till den standard som gäller online nu och den använder inte mycket minne vilket är ett plus.

Det finns förstås några minus att vara medveten om. I och med att det är en open source plattform så är det här inte ett säkert val på datorer som är offentligt tillgängliga. Privat är webbläsaren säker om du ser till att alla säkerhetsfunktioner är igång.

Mozilla eller Chrome? Svaret på den frågan blir för de flesta Chrome eftersom den är lite snabbare på desktop. Mozilla kan dock vara vassare på mobilen. Ett tips kan vara att ha Firefox som en backup som du använder vid sidan av Chrome. Var beredd på många uppdateringar, så är det med Mozilla!

Besök Mozilla för mer information.

Recension av Camtasia

Behöver du ett bra program för att redigera dina filmer? Camtasia är ett videoprogram som är enkelt att använda. Det är proffsigt och kan användas för

Läs mer »