Recension av Norton 360 Deluxe

Hur bra är Norton 360 Deluxe och vilka funktioner får du med antivirusprogrammet? Norton är inte ett nytt namn inom skydd mot virus. Idag är Norton ett eget bolag under namnet Norton Life Lock och de fortsätter att erbjuda samma antivirusprodukter som tidigare fast med vissa uppdateringar.

Med Norton 360 Deluxe får du ett premiumpaket som ger dig ett gott skydd mot hot online. Paketet kommer med brandvägg, VPN, molnlösning för backup, hantering av lösenord såväl som hantering av privat information och mer.

Norton 360 Deluxe kan användas på flera enheter samtidigt och det gör att du faktiskt får ett fint värde för pengarna.

Fördelar med Norton 360 Deluxe

Du får ett utmärkt skydd mot malware tack vare ett smart system med flera lager av skydd. Med detta Norton paket får du 100% skydd mot virusattacker. Säker VPN för att surfa anonymt är också ett stort plus. Även bra för dig som vill ta dig igenom geoblockeringar med VPN.

Med Norton 360 Deluxe kan du som förälder hålla koll på vad ditt barn gör online. Det betyder att du kan skapa en säkrare onlinemiljö för barn vilket är mycket uppskattat.

Du får också så kallad Dark Web Monitoring. Det här varnar dig om någon känslig information plötsligt skulle vara tillgänglig på Dark Web.

Nackdelar med Norton 360 Deluxe

Om du har MAC får du inte alla egenskaper och det är så klart ett minus. Det inkluderar några av verktygen för föräldrar att säkra nätanvändningen och molntjänstbackup. Det finns ingen filförstörare vilket är ett verktyg som många tycker är viktigt att ha tillgång till. På iOS fungerar Norton 360 Deluxe inte så väl.

 

Besök Norton för mer information.

Recension av Camtasia

Behöver du ett bra program för att redigera dina filmer? Camtasia är ett videoprogram som är enkelt att använda. Det är proffsigt och kan användas för

Läs mer »