Recension av Spotify

Om du börjar använda Spotify blir det svårt att sluta. Det här är en tjänst som fungerar smidigt och som ger dig tillgång till i stort sett all musik du kan tänkas vilja höra. Det går att använda Spotify gratis men då får du dras med lägre kvalitet på ljudfilerna samt en massa reklam.

Spotify Premium

Om du väljer ett premiumkonto med Spotify får du betala omkring 70 kronor per månad. Exakt pris beror på det paket du väljer. Det går till exempel att bygga på med fler medlemmar i familjen (upp till 6) för ett lägre pris så att alla kan lyssna samtidigt på det de vill höra.

Med familjekonto kan man också som förälder kontrollera vad barnen kan lyssna på. Det är inte så dumt med tanke på att Spotify även erbjuder Podcasts och så givetvis tillgång till musik som du kanske inte vill att dina barn ska lyssna på förrän de blir lite äldre.

Fördelar med Spotify

Att ha all musik samlad på ett ställe är en stor fördel. Dessutom kan du ju bygga låtlistor och dela dessa med andra. Ljudfiler utan video är lättare att streama och det får också betydelse. Om du vill minska på streamingaktivitet i din närhet är detta ett plus med Spotify.

Ljudkvalitet är mycket god med Premium. Har du bra högtalare kan du verkligen få en helt underbar musikupplevelse med denna app.

 

Besök spotify för mer information.

Recension av Camtasia

Behöver du ett bra program för att redigera dina filmer? Camtasia är ett videoprogram som är enkelt att använda. Det är proffsigt och kan användas för

Läs mer »